¡Descubre cómo hacerlo fácilmente!

Si s’ha de fer, no és difícil

Tinta fresca en la biblioteca amb Carme Junyent i Sal Dyakonova

La biblioteca de Poesia Clapés va plenar-se de cultura i enginy amb la presentació de dos nous llibres: “Les hores” de Carme Junyent i “Sovint les petites coses” de Sal Dyakonova. Aquest emotiu acte literari comptà amb la presència de les autores i diversos amants de la poesia.

Carme Junyent: “Les hores”

Carme Junyent, reconeguda poeta i escriptora, va compartir amb el públic la seva última obra, “Les hores”. En aquest llibre, Junyent aprofundeix en temes quotidians i universals, com l’amor, la solitud i el pas del temps, amb una prosa elegant i commovedora que captiva els lectors des del primer vers.

Sal Dyakonova: “Sovint les petites coses”

Per la seva banda, Sal Dyakonova va presentar “Sovint les petites coses”, una recopilació de poemes que reflecteixen la bellesa i la fragilitat de les petites coses de la vida. Amb una veu lírica i profunda, Dyakonova ens convida a contemplar la quotidianitat amb ulls nous i a valorar allò que sovint passa desapercebut.

Conclusió

La trobada a la biblioteca de Poesia Clapés va ser un racó d’inspiració i emocions, on la poesia va ser la protagonista indiscutible. Tant Carme Junyent com Sal Dyakonova van captivar l’audiència amb les seves paraules sinceres i emotives, recordant-nos que en les petites coses i en les hores del dia es troba la veritable essència de la vida.

  • Poesia
  • Carme Junyent
  • Sal Dyakonova
  • Llibres de poesia
  • Emotiu acte literari

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Previous Story

Domina el Arte de Hacerlo: ¡No es difícil si te lo propones!

Next Story

El intrigante ‘estafador jet set’ se esconde en Galicia: evita a la justicia de toda España

Latest from Cultura